http-equiv="Refresh" content="0;URL=https://honkakartano.fi"

 

HONKAKARTANO

 

TUOtteet ja toimituspaketit

Raaka-aine:

Hirren raaka-aineena käytetään kuusta tai mäntyä. Puulajia päätettäessä monet asiakkaamme useasti päätyvät kuuseen, johtuen sen luontaisesta vaaleammasta värisävystä. Myös oksat erottuvat vaaleamman värinsä ansiosta vähemmän muusta puuaineesta. Kuusen oksat ovatkin poikkeuksetta pienempiä ja ns. terveitä oksia. Lisäksi kuusen säänkesto-ominaisuudet tiedetään olevan mäntyä paremmat.

 

Hirren valmistus:

Hirsi liimataan tuotantoprosessissa useasta eri sahatavarakappaleesta yhdeksi hirreksi niin, että puun sydänpuoli jää aina näkyvälle puolelle hirttä. Tällä on selkeä merkitys hirren ulkopinnan kestävyyteen ja mahdollisten halkeamien syntyyn myöhemmässä vaiheessa valmiissa hirsiseinässä. Samaan aikaan tehdään myös ulkolamellien laaduttaminen ja vikojen poisto, jota näkyville pinnoille jäisi parhaimmat kappaleet.

 

Valikoima:

Hirsikokoja on valittavana useita aina käyttökohteen ja tarpeiden mukaisesti. Hirsille löytyy myös vastaavat hirsipaneelit, jotka kuvaavat profiililtaan kyseistä hirttä.

Toimituspaketit:

Meillä toimituspakettiin voi kuulua lähes kaikki talon rakentamiseen liittyvät materiaalit. Yleisintä kuitenkin vientitoimituksissa on ns. puuosatoimitus sisältäen hirsikehikon, kaikki puuosat ja ovet ja ikkunat.

 

Toimituspaketin kokoaminen tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

 

Kaikki materiaalit pakataan sään ja kuljetusta kestäviin pakkauksiin. Toimituksen mukana tulevien suunnitelmien, ohjeiden ja materiaaliluetteloiden avulla eri materiaalit ovat löydettävissä ja asennettavissa helposti rakennuspaikalla.

 

Kaikki toimitukseen liittyvät materiaalit ovat CE hyväksyttyjä.